Prince of Persia

1 سال پیش
175 بازدید
pasha

انتشار بازی شاهزاده ایرانی : تاج گمشده ( Prince of Persia: The Lost Crown) برایPS4  و PS5

“Prince of Persia” یک سری بازی محبوب در ژانر اکشن-ماجراجویی و پلتفرمر است که توسط شرکت Ubisoft توسعه و منتشر شده است. این سری بازی‌ها بر روی تجربه‌ی قهرمانی به نام “Prince” (شاهزاده) تمرکز دارد که در دنیای فانتزی و خیالی قرار دارد و در پی ماجراجویی‌ها و نجات دنیا و عزیزانش است.

داستان بازی “Prince of Persia” به طور کلی در محیط‌های شرقی و داستان‌های مربوط به اساطیر و افسانه‌های شرقی قرار دارد. شما در نقش شاهزاده، با مهارت‌های خاصی مانند پارکور، مبارزه و استفاده از قدرت‌های خارق‌العاده، باید از راه‌های پیچیده‌ای در سطوح مختلف عبور کرده و موانع را شکست داده و پازل‌ها را حل کنید.

بازی “Prince of Persia” به معنای واقعی کلمه، ترکیبی از مبارزه‌های سریع و هیجان‌انگیز، پارکور و حل پازل‌ها است. شما می‌توانید در طول بازی مهارت‌های خود را ارتقا داده و از تجهیزات و اسلحه‌های جدید استفاده کنید. همچنین، در برخی از نسخه‌ها، شما با شخصیت‌های دیگری همکاری می‌کنید تا بهترین استراتژی‌ها را در مواجهه با دشمنان اجرا کنید.

با گرافیک زیبا، داستان جذاب و محیط‌های سرگرم‌کننده، “Prince of Persia” از جمله سری بازی‌های معروف و دوست‌داشتنی در دنیای بازی‌هاست. هر نسخه از این سری بازی‌ها دارای داستان و شخصیت‌های منحصربه‌فرد خود است و تجربه‌ی متفاوتی را به شما ارائه می‌دهد.

برای مشاهده قیمت اجاره و خرید بازی Prince of Persia و تریلر بازی کلیک کنید.

بیوگرافی نویسنده

آنجه خواهید خواند: